Sabtu, 13 March 2021.

DALAM memfokuskan terhadap penggunaan kolam renang sebagai riadah, ada sesetengah rekaan atau kemasan dalaman bagi ruang itu boleh menambah seri kepada landskap atau...

Sabtu, 13 March 2021.

APABILA banyak berada di rumah, ruang laman yang boleh dijadikan taman ‘hinggap’ untuk bersantai bersama keluarga antara yang perlu diberi perhatian.

Sabtu, 6 March 2021.

PADA mulanya, ramai beranggapan pemilihan warna hitam tidak sesuai untuk kediaman kerana dikatakan menyebabkan ruang kelihatan sempit.

Sabtu, 6 March 2021.

SAMBUTAN Hari Landskap Negara 2021 sangat signifikan kerana ia dilihat sebagai penerus kepada fasa seterusnya terhadap kelestarian pembangunan landskap negara.

Sabtu, 6 March 2021.

RUANG dalamannya diubah suai bagaikan ruang kediaman. Rekaan katil, kabinet dan rak buku dengan bahagian dinding serta siling ditutup dengan kayu palet.

Sabtu, 27 Februari 2021.

SEIRING perkembangan teknologi, konsep rumah pintar sememangnya semakin diminati.

Sabtu, 27 Februari 2021.

SELEPAS seharian sibuk dengan urusan kerja pastinya anda mahu berehat di kamar tidur yang selesa dan menenangkan.

Sabtu, 27 Februari 2021.

JIKA memiliki kediaman yang diperbuat daripada kayu atau mempunyai pelbagai perabot kayu, anda perlu berhati-hati dengan kehadiran anai anai.

Sabtu, 20 Februari 2021.

BAGI wanita ini, rumah yang baru dimilikinya bersama suami pada Oktober 2019 perlu mempunyai ciri-ciri ringkas, kemas dan paling utama mesra kanak-kanak.

Sabtu, 6 Februari 2021.

KAYU palet sering dijadikan material utama untuk menghasilkan pelbagai perabot dan hiasan dalam rumah.

Sabtu, 6 Februari 2021.

GARIS panduan antara aspek yang perlu ditekankan untuk mencantikkan ruang dalam rumah.

Sabtu, 6 Februari 2021.

MINAT mendalam terhadap pokok bonsai mendorong seorang pesara kerajaan menjadikan halaman rumahnya sebagai landskap di kediamannya di Taman Rasa Sayang, Jitra, Kedah...

Sabtu, 30 Januari 2021.

Rona biru sememangnya diakui mendamaikan fikiran namun lebih daripada itu ia juga sesuai digandingkan dengan apa sahaja warna pastel atau bertona lembut.

Sabtu, 23 Januari 2021.

MELANGKAH masuk rumah berkeluasan 1,400 kaki persegi di Cyberjaya ini ternyata memberi gambaran kepada penulis bahawa pemiliknya seorang yang gemarkan sesuatu yang...

Sabtu, 23 Januari 2021.

MESKIPUN pembukaan tahun ini dimulai dengan khabar kurang gembira apabila hampir seluruh negara dilaksanakan Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) akibat peningkatan kes...

Sabtu, 16 Januari 2021.

Warna selalu dikaitkan dengan sinergi aura yang dapat mempengaruhi persekitaran termasuk

Sabtu, 16 Januari 2021.

KUBAH menjadi reka bentuk ideal buat firma arkitek dari Iran, ZAV Architects dalam menzahirkan keunikan resort percutian yang terletak di Pulau Homuz.

Sabtu, 9 Januari 2021.

“Warna hitam nampak lebih ringkas, mewah dan mempunyai nilai eksklusif tersendiri,” kata Abdul Ghafur Nasir, 33.

Sabtu, 9 Januari 2021.

Ramai yang masih beranggapan langsir antara senarai barangan terakhir yang akan dibeli untuk hiasan di dalam rumah.

Sabtu, 2 Januari 2021.

DARI luar, rumah pangsa ini kelihatan biasa sahaja namun jika menjengah di bahagian dalam, dekorasinya tidak ubah seperti kondominium mewah.

含羞草实验室入口-含羞草免费人成视频在线观看